Digital Workplace Company

Continu denken in termen van succes

Wij denken dat je pas echt resultaat boekt als je een blijvend verschil maakt. Om dit mogelijk te maken, denken wij continu in termen van succes.

de Mixit Way of Work
hoe doen we dat?

Vanuit een strategisch kader bepalen we met elkaar de ambitie voor de organisatie.

We combineren business, design en technische kennis. Op een creatieve manier bedenken wij een oplossing die unieke waarde toevoegt aan de organisatie. De waarde zit niet zozeer in de technologie, maar vooral in de ervaring van de eindgebruiker. Daarom zijn we architect en regisseur van het meetbare lange termijn succes.

onze aanpak
wat kenmerkt onze aanpak?

Kleine stappen

Neem de tijd en schiet een beetje op! Denk na over waar je naartoe wilt. Lever snel iets concreets op en meet het resultaat.

Adoptie

Wat is de grootte van de verandering voor medewerkers en wat is ervoor nodig om te zorgen dat de oplossing daadwerkelijk wordt gebruikt?

Lange termijn succes

Een project succesvol afronden is leuk, maar wij staan ook graag stil bij hoe je succes boekt op de lange termijn. Wat is er nodig om het succesvol in de organisatie te borgen?

samen sta je sterker
wie zijn onze partners?

We werken platformonafhankelijk en kijken samen met de organisatie naar een passende oplossing. Samen met onze partners realiseren we onder andere Embrace, Unily, Debble en Office 365 oplossingen.

Bettyblocks
Customer Revolution
Debble
Embrace
Google
Microsoft
Unily
Xuntos
eerst zien dan geloven
bekijk welke successen we hebben behaald bij
Avship

Anthony Veder

> Bekijk de case
Afbeeldingwurii

Wageningen Universiteit en Research

> Bekijk de case
ons team
de mensen achter Mixit
Arjan Nataraj
Voor onze klanten klinkende resultaten halen met Digital Workplace Design is wat mij zakelijk drijft. Privé geniet ik van een goed(e) kop koffie/glas wijn, mooie vakanties met het gezin, een potje voetballen en natuurlijk Rotterdam.
Arjan Nataraj
Managing partner
Jean Pierre Martens
Organisaties helpen met digitale transformatie. Focus op concreet resultaat. Het maximale uit nieuwe technologie halen voor onze klanten. Ons team helpen groeien. Daar word ik blij van!
Jean Pierre Martens
Managing partner
Esther Witjes
Ik krijg energie als ik informeer, inzicht geef en de klant echt verder help. Daarbij vind ik het belangrijk dat de medewerkers vanaf moment één betrokken zijn. Samen naar succes werken. Naast mijn werk geniet ik van lekker eten met vrienden en salsa dansen.
Esther Witjes
Succes manager
Olivier Wouters
Samen met de klant realiseer ik oplossingen om nóg slimmer te kunnen werken. Ik werk het liefst met de nieuwste technologieën en ontwerpmethoden. Dat geeft mij energie! Ben ik niet in de weer met de digitale werkplek? Dan laat ik graag de e-sporter in mij los!
Olivier Wouters
Digital workplace consultant
Roos Durieux
Mijn uitdaging en passie is het toepassen van creatieve en interactieve onderzoeksmethoden, om wensen en kansen voor de eindgebruiker uit te pluizen. Vol energie pak ik creatieve sessies aan. Na een werkdag kom ik tot rust door mij in een knoop te leggen, onder het mom van yoga.
Roos Durieux
Digital workplace consultant
Pim Reijnen
Behoeftes van klanten vertalen in concrete oplossingen, daar haal ik voldoening uit! Binnen no time bouw ik prototypes voor applicaties, waarbij gebruiksgemak en klantgerichtheid centraal staan! Wanneer ik niet aan de klant denk, maak ik plezier met mijn vrienden of speur ik naar interessante beleggingen.
Pim Reijnen
Digital workplace consultant
Corine Ahlrichs
Ooit ben ik op de vingers getikt: "Je hebt te veel aandacht voor de gebruiker." Nu is aandacht geven mijn werk geworden. Ik leef me in, werk graag samen en wil nog beter worden in wat ik doe. Net als dat ik na 27 hockeyseizoenen na de wedstrijd mijn doelpunten tel, maar ook bedenk wat ik kan perfectioneren.
Corine Ahlrichs
Succes manager
Joost van den Berg
Ik word blij wanneer de gebruiker blij is. Daarom zorg ik voor een goede UX waarbij de medewerker centraal staat. Naast werken houd ik mij bezig met fotografie en het uitproberen van zo veel mogelijk verschillende restaurants.
Joost van den Berg
User experience designer
Martijn Zomer
Hoe kunnen we zorgen dat de oplossing van morgen over een jaar nog steeds relevant is? Daar ga ik samen met onze klanten naar op zoek. Een holistische benadering is de basis van echte digitale transformatie. Mogelijkheden van nieuwe technologie vertalen naar kansen geeft mij energie.
Martijn Zomer
Digital strategy consultant
Tessa van der Linden
Ik ben die duizendpoot op kantoor, een spin in het web. Ik word erg blij van veel verschillende zaken plannen en organiseren. Graag zorg ik dat alles op rolletjes loopt. Ook thuis organiseer ik graag borrels en etentjes voor vrienden.
Tessa van der Linden
Projectmanager
Kirsten Kikkert
Met elkaar mooie resultaten boeken is wat mij drijft! Voor mij is het belangrijk dat de eindgebruiker toegevoegde waarde ervaart. Daar zet ik dat stapje extra voor. Zelf geniet ik enorm van sporten en lekker eten met vrienden.
Kirsten Kikkert
Projectmanager
Kim Kaars
Samen werken naar het beste resultaat, dat is wat ik belangrijk vind. Ik luister naar wat gebruikers nodig hebben en vertaal dit naar wat technisch mogelijk is. Buiten werktijd vind je me met een volleybal in de zaal of op het strand, of plan ik mijn zoveelste reis naar Afrika.
Kim Kaars
Digital workplace consultant
Marijn Janssen
Ik ben trots op het resultaat als we medewerkers sneller en beter kunnen laten werken met passende technologie. Ik ben de digitale ontdekkingsreiziger van Mixit. Altijd op zoek naar nieuwe innovatieve manieren om technologie in te zetten.
Marijn Janssen
Delivery manager
aan de slag
wil je ook beter resultaat met digital workplace design?