Digital Workplace Company

Van social intranet tot connected company

Kom naar het Digital Workspace event op 16 april 2019 in de Jaarbeurs Utrecht.

Digital Workplace Event 2019
wat kun je als deelnemer verwachten?

Ben je bezig met het opzetten van een social intranet? Of ben je al toe aan de next step in de transformatie naar een connected company? Het Digital Workspace Event is een must voor iedereen die op zoek is naar inzichten en best practices op het gebied van Leiderschap, strategie & cultuur, Employee experience, Platforms & tools en Langetermijnsucces. We hebben ruim 25 experts uit diverse sectoren.

Bestseller-auteur en VP bij Constellation research
Dion Hinchcliffe
Dion Hinchcliffe


Dion is expert in het transformeren van de digital workplace en een veelgevraagde spreker. En nu eindelijk in Nederland! Zijn bedrijf Constellation Research ontwikkelt nieuwe methodes rondom employee experience, intranet design en de toekomst van werken voor verschillende fortune 500 en global 2000 organisaties.

uitgelichte sprekers

Christoph Magnussen

Christoph Magnussen

Managers van over de hele wereld luisteren graag naar de visie van Christoph op technologie en de toekomst van werk.

Christoph is oprichter en CEO van dé digital management & cloud consultancy van bedrijven als Facebook, Volkswagen, Microsoft, Google en Nestlé.

Margreeth Kadiks

Margreeth Kadiks

Laat je meenemen in een zoektocht naar verbeteringen van de (digitale) werkomgeving en medewerkerstevredenheid.

Als communicatieadviseur social business zorgt Margreeth voor een toegankelijk intranet, dat alle RET’ers helpt bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Bas van der Veldt

Bas van der Veldt

Bereid je voor op een pittig verhaal met revolutionaire toekomstvisie en scherpe uitspraken die je zeker aan het nadenken zetten.

Bas is CEO van het AFAS en schopt op het podium menig heilig huisje omver. Vooral op het gebied van cultuur, leiderschap, innovatie en Customer Experience.

Najang Klootwijk

Najang Klootwijk

Hoe krijg je jongeren die alles al digitaal doen tevreden? Najang vertelt het succesverhaal van Hogeschool Rotterdam.

Als online strateeg bij Hogeschool Rotterdam is Najang onder andere verantwoordelijk voor de digitale leeromgeving van studenten.
interesse?

Het event is gericht op mensen die werkzaam zijn als beslisser (manager, CEO, etc.) of een specifieke rol hebben in Digital Workspace-projecten: Human Resources, Marketing & Communicatie, IT & Data en Strategie & Innovatie.

Het Digital Workspace Event wordt georganiseerd door Frankwatching en Mixit.