Digital workplace Succes, Change & Adoptie

Je kent vast de cartoon waarin wordt gevraagd: Wie wil er verandering? Alle medewerkers steken hun hand op. Maar bij de volgende vraag kun je een speld horen vallen. "Wie wil er veranderen? Mij niet gezien". Dit zien we bij veel organisaties. Gelukkig heeft Mixit ervaren en Prosci gecertificeerde change managers die begrijpen wat er nodig is voor een succesvol Digital Workplace Adoption traject.

Waarom?
Voorkom teleurstelling en zorg voor een maximale digital dexterity van je mensen.

Veel organisaties weten dat een (nieuwe) digitale werkomgeving een enorme duw in de rug kan zijn. Er wordt een mooie oplossing aangeschaft, zoals Office365 of een andere business applicatie.

Maar als alles staat, blijkt dat 85% van de medewerkers de nieuwe digitale omgeving niet begrijpt of gewoonweg niet accepteert. En dat is zonde van de investering. Voorkom die teleurstelling en zorg voor een maximale digital dexterity van je mensen.

Mixit Way of Work
Lange Termijn Succes

Volgens ons start een goed adoptietraject al voor er wordt gekeken naar een technische oplossing. Wat hebben medewerkers nodig? Wat zijn pijnpunten waar ze nu tegenaan lopen? Wat zou hen echt verder helpen? Die inzichten helpen je in het kiezen van de juiste Digital Workplace oplossing. Vervolgens betrekken we de early adopters hierbij. Overigens praten we liever over Lange Termijn Succes omdat de digitale verandering niet volgend jaar ophoudt.

Resultaat

Mixit helpt organisaties al jaren met de adoptie van de digitale tools. In de loop der jaren hebben we het ‘Mixit Maturity Model’ ontwikkeld. Met dit model maximaliseren we het percentage van je medewerkers dat zinvol gebruik maakt van de Digital Workplace.

Slimmer digitaal

Vilans had een duidelijk doel voor ogen met de nieuwe digitale werkplek: ze wilden de aanwezige kennis beter beschikbaar maken, onafhankelijk van plaats en moment. Binnen de kaders van Office 365.

Samen zijn we daarop het project Slimmer Digitaal gestart: deels een technische opdracht (de architectuur), deels ook een flinke kluif om de gehele organisatie mee te krijgen.

Bekijk deze case
Waar we ook slimmer werken normaal maken
Kom in contact met ons
Meer weten over Digital workplace Succes, Change & Adoptie
Ons team
Dit zijn de mensen achter Mixit
Kirsten Kikkert
Met elkaar mooie resultaten boeken is wat mij drijft! Voor mij is het belangrijk dat de eindgebruiker toegevoegde waarde ervaart. Daar zet ik dat stapje extra voor. Zelf geniet ik enorm van sporten en lekker eten met vrienden.
Kirsten Kikkert
Projectmanager
Evelien Habing
Samen maken we de digitale transformatie leuker! Daarom ontwikkel ik met de klant creatieve interventies om digitale verandering bij medewerkers tot een succes te maken. Naast de menselijke kant van de digitale wereld, word ik blij van salsa dansen, het koken van moleculaire recepten en een goede kop koffie.
Evelien Habing
Digital workplace consultant
Martijn Zomer
Hoe kunnen we zorgen dat de oplossing van morgen over een jaar nog steeds relevant is? Daar ga ik samen met onze klanten naar op zoek. Een holistische benadering is de basis van echte digitale transformatie. Mogelijkheden van nieuwe technologie vertalen naar kansen geeft mij energie.
Martijn Zomer
Digital strategy consultant
Segourney Muntslag
Nieuwsgierig? Ja zeker! Nieuwsgierig naar wat mensen motiveert om interacties aan te gaan. Maar vooral nieuwsgierig hoe wij met slimme technologieën deze interacties kunnen verbeteren en vergroten. Die nieuwsgierig zet ik ook in tijdens het reizen naar de leukste plekken in de wereld en het uitproberen van nieuwe gerechten.
Segourney Muntslag
Digital workplace consultant
Joost van den Berg
Ik word blij wanneer de gebruiker blij is. Daarom zorg ik voor een goede UX waarbij de medewerker centraal staat. Naast werken houd ik mij bezig met fotografie en het uitproberen van zo veel mogelijk verschillende restaurants.
Joost van den Berg
User experience designer
Lars van Dijk
Samen een digitale oplossing realiseren voor knelpunten op de werkvloer is wat mij motiveert in het dagelijks werk. Ik hou mij graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze tak van sport om zo een passend advies te geven. Buiten de digitale wereld ga ik graag hardlopen en (daarna) koken!
Lars van Dijk
Digital workplace consultant
Jean Pierre Martens
Organisaties helpen met digitale transformatie. Focus op concreet resultaat. Het maximale uit nieuwe technologie halen voor onze klanten. Ons team helpen groeien. Daar word ik blij van!
Jean Pierre Martens
Managing partner
Arjan Nataraj
Voor onze klanten klinkende resultaten halen met Digital Workplace Design is wat mij zakelijk drijft. Privé geniet ik van een goed(e) kop koffie/glas wijn, mooie vakanties met het gezin, een potje voetballen en natuurlijk Rotterdam.
Arjan Nataraj
Managing partner
Corine Ahlrichs
Ooit ben ik op de vingers getikt: "Je hebt te veel aandacht voor de gebruiker." Nu is aandacht geven mijn werk geworden. Ik leef me in, werk graag samen en wil nog beter worden in wat ik doe. Net als dat ik na 27 hockeyseizoenen na de wedstrijd mijn doelpunten tel, maar ook bedenk wat ik kan perfectioneren.
Corine Ahlrichs
Succes manager
Tessa van der Linden
Ik ben die duizendpoot op kantoor, een spin in het web. Ik word erg blij van veel verschillende zaken plannen en organiseren. Graag zorg ik dat alles op rolletjes loopt. Ook thuis organiseer ik graag borrels en etentjes voor vrienden.
Tessa van der Linden
Projectmanager
Amy van Wichen
Het probleem van de klant in kaart brengen en deze met een gepassioneerd  en enthousiast team oplossen, dat maakt mijn werk als projectmanager heel leuk. Met een blije klant als eindresultaat, daar doe ik het voor! Naast mijn werk, word ik blij van hardlopen in het zonnetje en wijntjes drinken op het terras.
Amy van Wichen
Project manager
Carlijn Cuijpers
Ik wil graag mijn kennis van innovatie en ontwerp inzetten om het dagelijks leven een stukje makkelijker en leuker te maken. Naast werk ben ik in het dagelijks leven ook graag bezig met sport, muziek, reizen en koffie drinken.
Carlijn Cuijpers
Digital workplace consultant
Kim Kaars
Samen werken naar het beste resultaat, dat is wat ik belangrijk vind. Ik luister naar wat gebruikers nodig hebben en vertaal dit naar wat technisch mogelijk is. Buiten werktijd vind je me met een volleybal in de zaal of op het strand, of plan ik mijn zoveelste reis naar Afrika.
Kim Kaars
Digital workplace consultant
Suze Krijnen
Slim samenwerken met digitale tools: ik heb nooit anders gedaan en gun het iedereen. Ik help je graag door zaken tot in de puntjes uit te zoeken en steeds verbeterkansen te signaleren. In mijn vrije tijd vind je mij in de dans- of pilatesstudio of kijk ik een science fiction film.
Suze Krijnen
Digital workplace consultant