Digital Workplace Company

Dit zijn wij

Een verzameling gepassioneerde gekken! Een mix van jong en oud(er) met allemaal dezelfde drive: het digitale leven van professionals makkelijker en leuker maken. Samenwerken met elkaar en met onze opdrachtgevers is geen inspanningsverplichting, het gaat ons om het resultaat dat we bereiken, op korte en lange termijn. Spreek ons svp niet aan als leverancier want dat zijn we niet.

individueel of als team
elk jaar weer beter

Als er één ding zeker is in het tijdperk waarin wij nu leven en werken is dat innovatie en verandering een gegeven is. Om hierin met plezier en succesvol te kunnen werken moeten wij allemaal het vermogen hebben om ons aan te passen en te ontwikkelen. Als team streven we ernaar elk jaar weer beter te worden: individueel en als collectief. Vanzelfsprekend kan dat alleen als we elkaar daarbij helpen. Die vorm van dienstbaarheid is onlosmakelijk verbonden aan ons succes.

Wipeout Lr Mixit Aph 10049 Thenextweb Sessieworkshop
het team

Als team worden we beter en laten we ons inspireren op verschillende manieren: het bezoeken van The Next Web (mei 2018), onszelf kwellen op de Wipe Out baan, elke maand de beroemde pizzasessies met externe inspirators of de interne Power2Execute middagen. We delen de inspiratie met elkaar en delen dat via blogs en events zoals het jaarlijkse Digital Workplace Event.

dit maakt ons bijzonder
wat is de Mixit cultuur?

We kunnen wel zeggen “open, dynamisch, transparant etc” maar dat zegt iedereen. Kom bij ons een lekkere cappuccino halen in het ultra coole Spaces kantoor en lunch mee. Dan ervaar je wat wij bedoelen met avocado & pindakaas, pijn=fijn, gloeilamp en liefde & groei.

Hier kun je ons vinden

Vanuit hartje Rotterdam reizen wij door heel het land naar onze klanten. Samen met hen bedenken we de juiste oplossing en behalen we successen.

kom ons team versterken
zit er iets voor je tussen?

Mixit is recht voor zijn raap, duidelijk en leuk om voor te werken! Voor ons team zoeken we op korte termijn uitbreiding. Kijk hieronder of er iets voor jou tussen zit.

Ontwerper 1

Senior digital workplace strategy consultant

Voor de verdere groei en ontwikkeling van Mixit als Digital Workplace Company zijn we op zoek naar de beste, overtuigendste en leukste Digital Strategy Consultant in Nederland.
> Bekijk deze vacature
Productowner 1

Productowner

Organisaties helpen het werk efficiënter te maken? Medewerkers helpen om het werk met digitale tools makkelijker en leuker te maken? Hoeveel productiviteitswinst kan jij realiseren?
> Bekijk deze vacature
Succesmanager 1

Succes manager

Door de continu toenemende vraag op het gebied van succes en adoptie zoekt Mixit naar een Adoptie Consultant/Succes Manager.
> Bekijk deze vacature
ontmoet het team
dit zijn de mensen achter Mixit
Arjan Nataraj
Voor onze klanten klinkende resultaten halen met Digital Workplace Design is wat mij zakelijk drijft. Privé geniet ik van een goed(e) kop koffie/glas wijn, mooie vakanties met het gezin, een potje voetballen en natuurlijk Rotterdam.
Arjan Nataraj
Managing partner
Jean Pierre Martens
Organisaties helpen met digitale transformatie. Focus op concreet resultaat. Het maximale uit nieuwe technologie halen voor onze klanten. Ons team helpen groeien. Daar word ik blij van!
Jean Pierre Martens
Managing partner
Roos Durieux
Mijn uitdaging en passie is het toepassen van creatieve en interactieve onderzoeksmethoden, om wensen en kansen voor de eindgebruiker uit te pluizen. Vol energie pak ik creatieve sessies aan. Na een werkdag kom ik tot rust door mij in een knoop te leggen, onder het mom van yoga.
Roos Durieux
Digital workplace consultant
Joost van den Berg
Ik word blij wanneer de gebruiker blij is. Daarom zorg ik voor een goede UX waarbij de medewerker centraal staat. Naast werken houd ik mij bezig met fotografie en het uitproberen van zo veel mogelijk verschillende restaurants.
Joost van den Berg
User experience designer
Martijn Zomer
Hoe kunnen we zorgen dat de oplossing van morgen over een jaar nog steeds relevant is? Daar ga ik samen met onze klanten naar op zoek. Een holistische benadering is de basis van echte digitale transformatie. Mogelijkheden van nieuwe technologie vertalen naar kansen geeft mij energie.
Martijn Zomer
Digital strategy consultant
Marijn Janssen
Ik ben trots op het resultaat als we medewerkers sneller en beter kunnen laten werken met passende technologie. Ik ben de digitale ontdekkingsreiziger van Mixit. Altijd op zoek naar nieuwe innovatieve manieren om technologie in te zetten.
Marijn Janssen
Delivery manager
Pim Reijnen
Behoeftes van klanten vertalen in concrete oplossingen, daar haal ik voldoening uit! Binnen no time bouw ik prototypes voor applicaties, waarbij gebruiksgemak en klantgerichtheid centraal staan! Wanneer ik niet aan de klant denk, maak ik plezier met mijn vrienden of speur ik naar interessante beleggingen.
Pim Reijnen
Digital workplace consultant
Olivier Wouters
Samen met de klant realiseer ik oplossingen om nóg slimmer te kunnen werken. Ik werk het liefst met de nieuwste technologieën en ontwerpmethoden. Dat geeft mij energie! Ben ik niet in de weer met de digitale werkplek? Dan laat ik graag de e-sporter in mij los!
Olivier Wouters
Digital workplace consultant
Esther Witjes
Ik krijg energie als ik informeer, inzicht geef en de klant echt verder help. Daarbij vind ik het belangrijk dat de medewerkers vanaf moment één betrokken zijn. Samen naar succes werken. Naast mijn werk geniet ik van lekker eten met vrienden en salsa dansen.
Esther Witjes
Succes manager
Kirsten Kikkert
Met elkaar mooie resultaten boeken is wat mij drijft! Voor mij is het belangrijk dat de eindgebruiker toegevoegde waarde ervaart. Daar zet ik dat stapje extra voor. Zelf geniet ik enorm van sporten en lekker eten met vrienden.
Kirsten Kikkert
Projectmanager
Kim Kaars
Samen werken naar het beste resultaat, dat is wat ik belangrijk vind. Ik luister naar wat gebruikers nodig hebben en vertaal dit naar wat technisch mogelijk is. Buiten werktijd vind je me met een volleybal in de zaal of op het strand, of plan ik mijn zoveelste reis naar Afrika.
Kim Kaars
Digital workplace consultant
Tessa van der Linden
Ik ben die duizendpoot op kantoor, een spin in het web. Ik word erg blij van veel verschillende zaken plannen en organiseren. Graag zorg ik dat alles op rolletjes loopt. Ook thuis organiseer ik graag borrels en etentjes voor vrienden.
Tessa van der Linden
Projectmanager
Corine Ahlrichs
Ooit ben ik op de vingers getikt: "Je hebt te veel aandacht voor de gebruiker." Nu is aandacht geven mijn werk geworden. Ik leef me in, werk graag samen en wil nog beter worden in wat ik doe. Net als dat ik na 27 hockeyseizoenen na de wedstrijd mijn doelpunten tel, maar ook bedenk wat ik kan perfectioneren.
Corine Ahlrichs
Succes manager
aan de slag
wil je ook beter resultaat met digital workplace design?